Algemene voorwaarden

Overeenkomst
Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Scheich Juwelier) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering
Scheich Juwelier draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. Scheich Juwelier behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Podukten
De afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product. Dit is gedaan om de producten tegen copieren te beschermen en slaan meestal op de lage kwaliteit afbeeldingen.

Verzending
Artikelen worden verzonden via TPG-post als de betaling ontvangen is. Verzendkosten bedragen 7 euro. Scheich Juwelier is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door TPG-post. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (aangeven bij bestelling per mail hier worden extra kosten voor gerekend).

Prijzen
Prijzen op de site van Scheich Juwelier zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn altijd inclusief BTW. Prijzen kunnen door Scheich Juwelier ieder moment gewijzigd worden, er kan achteraf geen aanspraak gedaan worden op prijswijzigingen door de klant. Echter houdt Scheich Juwelier zich het recht prijzen te kunnen veranderen in de periode van de reservering.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag dient te geschieden per vooruitbetaling (op rekeningnummer (VOLGT) of IDEAL binnen 7 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Als de betaling binnen is worden de artikelen binnen 7 werkdagen (indien mogelijk) verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail. Alle bestellingen worden.
afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Ondanks dat wij de site up-to-date proberen te houden kan het incidenteel wel eens voorkomen dat een artikel al is gereserveerd is. Wanneer dit het geval is, stuurt Scheich Juwelier altijd een bericht. De bestelling wordt maximaal 7 dagen voor je gereserveerd. Is je betaling na deze 7 dagen niet binnen, dan ontvang je een herinneringsmail.

LET OP kiest u voor vooruitbetaling ipv IDEAL zorg er dan voor dat u binnen 7 dagen uw betaling voldoet onder vermelding van het ordernummer.

Annuleren van een bestelling
Een bestelling kan binnen 24 uur na bevestiging geannuleerd worden(mits er geen betaling is voldaan). Hierna is de koop gesloten en wordt betaling verwacht. Dit om onnodig reserveren van artikelen te voorkomen. Bericht ons per e-mail als je afziet van de koop. Heeft u de betaling al voldaan dan kan er niet geannuleerd worden. Er kan wel voor het bedrag een ander product worden uitgezocht.

Garantie
Scheich Juwelier garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.

Privacy
Scheich Juwelier zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Scheich Juwelier alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling en indien nodig het op de hoogte stellen van belangrijke veranderingen.

Klachtenafhandeling
Scheich Juwelier streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt Scheich
Juwelier daar graag van op de hoogte gebracht. Er zal dan met de klant naar een oplossing gezocht worden.

Algemene voorwaarden Scheich Juwelier opgesteld juni 2012

Er mogen foto’s van de site worden gehaald.